icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Nieuw campagnewerk voor Flink

Detailhandel Nederland gaat zich inzetten om winkelleegstand in Nederland te verminderen. Daarom heeft de organisatie aan Flink gevraagd een campagnesite te ontwikkelen.

De campagne gaat al zeer binnenkort van start. Aan Flink de taak om een kwalitatieve website te ontwerpen en ontwikkelen binnen een paar weken. Een uitdaging waar het team van Flink zich met plezier voor inzet. De website wordt responsive ontwikkeld op het open source CMS WordPress.

Detailhandel Nederland behartigt de belangen van meer dan 110.000 winkeliers. Samen met een tiental andere betrokken organisaties wil de brancheorganisatie een positieve stimulans brengen aan de winkelbranche. Een ander onderdeel van de campagne is een symposium gericht op het voorkomen en oplossen van leegstaande winkelpanden. Wil je er meer over weten? Hou dan onze site in de gaten en bezoek de nieuwe campagnesite zodra die klaar is!