icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Naturalis en Beeld en Geluid brengen Natuur in Beeld

Flink heeft voor NCB Naturalis en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid de website 'Natuur in Beeld' ontwikkeld.

Het Nederlands Centrum voor Biodiversiteit - NCB Naturalis - heeft een natuurhistorische collectie van ruim 37 miljoen objecten en is daarmee vijfde op de wereldranglijst. Door kennis van biodiversiteit uit te dragen wil zij de mensen bewuster maken van het belang van een duurzaam gebruik van grondstoffen.

Op ‘Natuur in Beeld' worden bestaande natuurfilms en fragmenten van Nederlandse makers online beschikbaar gemaakt. momenteel wordt de website gevuld met bestaand filmmateriaal van Beeld en Geluid. De films worden voorzien van aanvullende informatie waardoor de uitgebreide collectie in categorieën kan worden ingedeeld.

In de toekomst wordt het ook mogelijk voor professionele en amateur filmmakers om hun eigen profiel aan te maken en eenvoudig nieuw filmmateriaal te plaatsen.