icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Mobiel en responsive: Gelukstrekking live!

Voor het eerst in bijna 300 jaar geschiedenis komt de Nederlandse Staatsloterij met een live online trekking: de Gelukstrekking. Op 1 oktober 2012 maken spelers met een gelukslot gedurende 24 uur elk kwartier kans op 100.000 euro. De trekkingsuitslagen zijn gedurende de dag online live te volgen, op elk gewenst device.

Op 1 oktober, om exact 00:00 uur, start de Gelukstrekking. Ieder kwartier volgt een loting waarbij een prijs van 100.000 euro gegarandeerd valt. De Gelukstrekking is volledig responsive en de gehele dag live te volgen op tablet, smartphone, laptop of pc. Zo zien spelers waar en wanneer dan ook direct wat de uitslagen zijn. Met dit concept bewijst de Staatsloterij in haar branche early adopter te zijn van het mobiele tijdperk.

Mobiele interactie

Flink verzorgde het volledige online concept van de Gelukstrekking. Ook de vergaande techniek en een groot deel van het uitgebreide testtraject lag in de handen van Flink. Naast lotenverkoop in het traject voorafgaand aan 1 oktober, is de doelstelling van de website het creëeren van een unieke online spelerservaring tijdens de Gelukstrekking. ‘Dit wordt bereikt met de nieuwste technieken op het gebied van HTML5, CSS3 en Javascript, resulterend in een hoog interactiegehalte’, aldus Wouter Langen, senior frontend developer van Flink.