icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Madurodam heeft Fantastische Vrienden

Madurodam heeft de Fantastische Vrienden geintroduceerd. Deze vijf geïllustreerde karakters maken stoere avonturen mee die in een online stripverhaal te volgen zijn. Flink heeft de technische realisatie voor de parallax-animatie voor haar rekening genomen.

In een parallax bewegen de voorgrond en achtergrond los van elkaar als je scrollt. Zo gaat een verhaal pas echt leven! In dit geval neemt Robbert je op dynamische wijze mee op avontuur, zowel op desktop als mobiel.

De vijf vrienden willen aan de kinderen van Nederland laten zien dat je met voldoende fantasie de meest fantastische verhalen kunt maken. In de eerste twee afleveringen zie je hoe Robbert de Fantasitron uit het stof haalt; een machine met een bijzondere gave. In de tweede aflevering gaat Robbert met zijn Fantastische Vrienden Jandi, Fiep, Willem en Naomi terug naar het jaar 1988, het jaar dat Nederland Europees Kampioen werd. Ze verzamelen grootse verhalen om in Madurodam aan het publiek te tonen. Houdt de website in de gaten, want er zullen nog meer avonturen bij komen!

Over Madurodam

In Madurodam ontdek je in miniatuurvorm wat ons land allemaal aan bijzondere prestaties gerealiseerd heeft. Een bezoek aan het wereldberoemde Madurodam is sinds de opening in 1952 voor elke generatie een vast onderdeel van zijn jeugdjaren geweest.