icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Innovatieve website voor BoitenLuhrs

Flink gaat aan de slag voor BoitenLuhrs. Het Haagse incassobureau wil een grote, innovatieve stap vooruit zetten op online gebied. De nieuwe website krijgt een professionele uitstraling, maar belangrijker is de technische vooruitgang: de komst van een vooruitstrevend betaalsysteem.

BoitenLuhrs is een grote speler binnen de incassowereld. Het bureau bedient zowel grote als kleine bedrijven door heel Nederland bij het vorderen van openstaande rekeningen. Uniek is de online incassoservice waarmee opdrachtgevers incasso’s digitaal kunnen aanmelden en 24/7 inzage hebben in hun dossiers.

De opdracht in detail

Rekeningen vanuit een e-mail direct online of mobiel betalen. Dat is de innovatieve uitdaging. Flink gaat een responsive betaalsysteem ontwikkelen om betalen te vereenvoudigen. Daarnaast ontwikkelt en ontwerpt Flink een volledig nieuwe website op basis van open source CMS Drupal. De vernieuwing moet een betere positionering opleveren voor BoitenLuhrs, de huidige klanttevredenheid verbeteren en nieuwe leads genereren. De website zal komend voorjaar live gaan.