icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Innovatieve ideeëntool voor Conn@ct.Now

Voor Conn@ct.Now ontwikkelt Flink een unieke ideeëntool: Connect.Ideas. Deze customised website zal het inzamelen van innovatieve ideeën voor kinderen in conflictgebieden faciliteren.

Conn@ct.Now is een alliantie van War Child, Child Helpline International, Free Press Unlimited, TNO en T-Mobile. Deze vijf organisaties bundelen met behulp van de nieuwe tool hun interne innovatiekracht met het inzamelen van innovatieve ideeën rond ICT en media, waarmee kinderen in conflictgebieden zelf een beter bestaan kunnen opbouwen - zoals onderwijs volgen via de radio of laptops. Met een jureringsysteem worden de beste ideeën geselecteerd en gerealiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met lokale experts. Conn@ct.Now is actief in vijf landen: Burundi, Colombia, Soedan, Zuid Soedan en Oeganda. Het voorproefje van de webtool stemde de organisaties bijzonder positief. Naar verwachting wordt de website, en daarmee de wedstrijd, begin februari gelanceerd.

De behoefte om intern ideeën te verzamelen ter bevordering van productontwikkeling en innovatie is bij TNO op deze wijze efficiënt en productief ingevuld. De tool die Flink hiervoor heeft ontwikkeld, is nu voor de 6e keer ingezet voor de organisatie. Deze kan echter ook voor andere organisaties een bijzonder geschikt middel zijn om hun interne kennis op rendabele wijze te verzamelen en beoordelen. De standaard omgeving is zodanig ingericht, dat deze voor iedere organisatie waardetoevoegend is in het maken van dergelijke innovatieslagen. De implementatie hiervan kan zeer snel en tegen gunstige tarieven worden gerealiseerd.