icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Hoofdstuk 4: operatie Market Garden

De Weg naar de Bevrijding is al weer aanbeland bij hoofdstuk 4! En dat is een hele bijzondere: Market Garden. Op 17 september is het precies 70 jaar geleden dat operatie Market Garden begon om Nederland te bevrijden uit handen van de Duitsers.

Door een sterke opmars leek de bevrijding van het hele land niet ver weg meer. Maar bij de verwoestende slag om Arnhem stokte de operatie op 25 september 1944. Hoofdstuk 4 zoomt in op deze fase van de bevrijding van ons land. Op Weg naar de Bevrijding lees je het hele verhaal, ondersteund met indrukwekkend video- en beeldmateriaal.

Al 100.000 bezoekers

Hierna volgen er nog 8 hoofdstukken om de vertelling van de bevrijding van ons land op 5 mei te kunnen afronden. Ook op tablet en mobiel maakt het verhaal indruk, maar voor de optimale beleving raden we aan om Weg naar de Bevrijding via desktop te bekijken. En je bent niet de eerste! Inmiddels lazen al meer dan 100.000 unieke bezoekers de eerste vier bijzondere hoofdstukken.

Flink ontwikkelde de responsive longread waarin het verhaal van de Weg naar de Bevrijding online verteld wordt. De verhalen worden geschreven en gemaakt door een samenwerking van het Vfonds, regionale omroepen uit het zuiden van het land en Wegener. Elke maand plaatsen we een nieuw hoofdstuk. En met elk hoofdstuk trekt de route naar vrijheid verder ons land in.