icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Het team van Flink zet alle zeilen bij!

Eindelijk was het zover. Het jaarlijkse teambuilding weekend van Flink! Geen loodzware ‘BekPek' in de Belgische Ardennen zoals de afgelopen jaren, maar een actief weekendje zeilen op het IJsselmeer.

In Enkhuizen wachtte de klipper ‘De Eensgezindheid' ons op. Eén van de snelste schepen van het IJsselmeer met een trotse geschiedenis. Volgens de legende laat deze oude, trotse dame zich alleen maar varen als mensen een echt team vormen.

Samenwerken was natuurlijk geen enkel probleem voor het enthousiaste en geoliede team van Flink! Windkracht 9, hevige regen en onweersbuien, niets weerhield de flinke matrozen ervan om alle zeilen bij te zetten en ook dit project van a tot z in goede banen te leiden.

Naast hard werken werd er natuurlijk ook volop genoten! De meest creatieve en hilarische acts passeerden de revue op de onvergetelijke ‘bonte avond'...