icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Gelukstrekking: live en mobiel

Voor het eerst in haar geschiedenis (1726) organiseert de Nederlandse Staatsloterij een live online trekking: de Gelukstrekking. Met deze trekking op 1 oktober 2012 maken spelers gedurende 24 uur elk kwartier kans op 100.000 euro. Deze trekkingen zijn gedurende de dag online live te volgen, op elk gewenst device. Flink leverde concept, design en techniek.

Een online trekking die de gehele dag live te volgen is op tablet, smartphone, laptop of pc: de Nederlandse Staatsloterij creëert op deze wijze een spelersbeleving die aansluit op het mobiele tijdperk.
Op 1 oktober, om exact 00:00 uur, start de Gelukstrekking. Ieder kwartier volgt een trekking waarbij een prijs van 100.000 euro gegarandeerd valt.

Unieke spelerservaring

Flink verzorgde het totale online concept, waarvan vrijdag de campagnepagina live ging. Focus van deze eerste fase is de promotie van de Gelukstrekking en lotenverkoop. De insteek van het project is verder met name bedoeld om een unieke online spelerservaring te creëeren. De volgende door Flink te ontwikkelen fase is volledig responsive – waardoor spelers op elk gewenst moment, met elk gewenst device, de uitslagen direct kunnen bekijken. 

De fysieke en online lotenverkoop startte op zaterdag 11 augustus 2012. De website van Gelukstrekking gaat live op zondagavond 30 september.