icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flinke bekpek in de Ardennen

Op 7 juni trokken alle Flinke professionals de Ardennen in. Vooraf getraind en helemaal voorbereid op... niks! Want zoveel luxe was er te vinden in de hooischuur van Stoumont. Het werd een weekend keihard back to basic. En wat was het geweldig!

De taken werden verdeeld. We sprokkelden hout bij elkaar. Lieten het kampvuur tot ongekende hoogten oplaaien. (Rome's witte rook was er niks bij) Bakten heerlijke visjes en sateetjes op de barbecue. Wasten onszelf (in rap tempo om een hartstilstand te voorkomen) onder de koude douche. En sloten onze ogen -na wat liederen rond het kampvuur- in ons slaapzakje op een bedje van hooi.

Keihard sportief

Het was inderdaad op zijn tijd heerlijk kneuterig en gezellig. We konden er niets aan doen. Een hutje op de hei brengt nu eenmaal het meest knusse in de mens naar boven. Om daar tegenwicht aan te bieden, zijn we ook keihard sportief geweest. Een uit de hand gelopen GPS-tocht (waarom wijzen die pijltjes nou nooit in de goede richting?!) leverde iedereen harde kuitjes op.

Dat bleek een goede warming up voor de activiteit de volgende dag: mountainbiken. Natuurlijk namen we geen genoegen met een tochtje over het asfalt. Nee, voor Flinke medewerkers moet er altijd een uitdaging in zitten. Dat hebben we geweten! Wat een rit! Bergen op en af, over kiezels, takken en stenen. Door het water en de modder. Zelfs een beetje onweer schrok niemand af. Moe, maar ongelooflijk voldaan finishten we uiteindelijk op een heerlijk terras.

Flink BekPek 2013 was niet gevuld met overbodige luxe. Het was rauw. Zonder franjes. En zoals elk jaar weer een enorm succes! Want met zo'n stoer team vol creatieve geesten heb je geen luxe nodig om er een leuk weekend van te maken!