icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink zoekt het hogerop

We zijn verhuisd! Het stond al een tijdje op de planning, maar sinds deze week hebben we dan ook werkelijk onze intrek genomen op de zesde etage van de Regulusweg 5. Ruimte. Creativiteit. Fris. Inspiratie. Uitzicht. We zijn blij met ons nieuwe huis!

En we hebben niet alleen aan onszelf gedacht bij de inrichting. Het nieuwe pand heeft ideale ruimtes voor online kennis-sessies en workshops. Die zullen we dan ook zeker gaan organiseren binnenkort!

De Binckhorst

De Regulusweg ligt op het bedrijventerrein De Binckhorst. Hier vind je een bonte verzameling aan bedrijven. En wij kunnen wel begrijpen waarom dit een populaire bestemming is. Direct aan de A12 gelegen en met de A4 om de hoek, zijn we tegenwoordig supermakkelijk te bereiken. En parkeren is nog steeds helemaal gratis.

Ons nieuwe kantoor ziet er helemaal top uit! We voelen ons hier als een vis in het creatieve water. Met inspirerende wanden, gezellige lunch-, borrel- en vergaderruimtes en niet te vergeten een weids uitzicht over prachtig Den Haag. Wil je ook eens komen kijken hoe we er nu bij zitten? De taart is inmiddels op, maar je bent absoluut van harte welkom!