icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink wint Zestor Pitch

#nieuweklant
#aandeslag
#zinin!

Na een leuke pitch mag Flink aan de slag voor Zestor; het arbeidsmarkt- en opleidingsfonds van hogescholen in Nederland. Informatievoorziening via zestor.nl is erg belangrijk voor het fonds en toegankelijkheid van de website speelt daarbij een belangrijke rol. Tijd voor een toekomstbestendig-concept!

Pitch Zestor

Zestor bevordert met het arbeids-en opleidingsfonds de cao-partijen vernieuwende activiteiten in de sector op het gebied van arbeidsmarktbeleid, professionalisering en gezond, veilig en vitaal werken in het hbo. Daar komt een heleboel informatie bij kijken die gemakkelijk te vinden moet zijn. Om weer aan de behoefte van de gebruiker te kunnen voldoen, wil Zestor haar website opnieuw inrichten, opfrissen en geschikt maken voor gebruik op alle devices. Werk aan de winkel dus! We hebben inmiddels de kick-off achter de rug en het belooft een mooi project te worden!