icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink wint pitch voor website Louwman Museum

Flink mag aan de slag met het concept en ontwerp van de nieuwe website voor het Louwman Museum. Het unieke Haagse museum bezit 's werelds oudste privécollectie automobielen. Samen met vaste marketingpartner Re:ason Marketing besloot Louwman na een pitch dat Flink het meest geschikt is voor deze creatieve job. En daar zijn wij het natuurlijk mee eens!

De indrukwekkende collectie bevat ruim 230 antieke en klassieke automobielen. Verzameld sinds 1934 door 2 generaties van de familie Louwman. Iedere auto heeft een eigen verhaal. Een eigen bijdrage aan de geschiedenis. Het bijzondere pand aan de Leidsestraatweg is speciaal gebouwd voor de tentoonstelling van deze collectie en versterkt de sfeerbeleving bij een wandeling door het museum.

Creatieve uitdaging

Aan Flink nu de eer om deze sfeerbeleving ook online te mogen creëren. Van het concept tot aan het interactieontwerp en het design. De professionals van Flink gaan met veel plezier de creatieve uitdaging aan om een website te ontwerpen die de sfeer uitademt van het museum met haar unieke collectie én locatie. De site is gericht op snelle, up-to-date informatieverstrekking en online verkoop. Volledig responsive, dus te bekijken op desktop, tablet en mobiel.