icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink wint pitch FME

We hebben weer een mooie klus te pakken! Na een pitch koos FME Flink uit om de nieuwe corporate website te ontwikkelen. Een ambitieus project waar we vol enthousiasme voor aan de slag gaan!

Ondernemersorganisatie FME wil de technologische industrie mobiliseren en verbinden. De organisatie wil de verdienkracht vergroten van zowel individuele leden als de industrie als collectief. De vernieuwde strategie positioneert FME als ondernemersorganisatie die dichtbij zijn leden staat en relevantie biedt vanuit zijn kernwaarden verbinden, vernieuwen en ondernemen. De website moet het belangrijkste visitekaartje voor deze organisatie worden.

De opdracht

FME heeft een brede mix aan doelgroepen en een uitgebreid pakket met doelstellingen en wensen. De strategie en het ontwerp dat wij presenteerden, lieten de keus van FME uiteindelijk op Flink vallen. En daar zijn wij blij mee! De nieuwe website is vooral gericht op ledenbinding en –behoud. Hiervoor gaan we een easy login-omgeving creëren met relevante informatie, direct contact en andere ledenvoordelen. Zo kunnen leden zichzelf ook online profileren en contact leggen met andere lidbedrijven uit de branche.

Het optimaal bedienen van meerdere doelgroepen en het positioneren van het vernieuwde FME in één responsive website zijn de uitdagingen die we vol vertrouwen aangaan.