icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink wint pitch FCB

#nieuweklant
#apetrots
#aandeslag

Na een pitch tussen drie bureaus heeft FCB Flink gekozen als partner voor de realisatie van de nieuwe website. FCB is een arbeidsmarktfonds voor de branches Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang. FCB biedt subsidies, informatie en tools voor werknemers en werkgevers, zodat zij hun werk beter en met plezier kunnen doen.

De branches waar FCB zich dagelijks voor in zet, zijn op dit moment sterk in beweging. FCB heeft de ambitie om de website in deze dynamiek een belangrijke rol te laten spelen. Naast het goed blijven informeren van de verschillende doelgroepen van FCB, is het inspireren en activeren van bezoekers voor de nieuwe website een heel belangrijk doel. Bij Flink houden we wel van een stevige ambitie, en we zijn dan ook heel blij dat FCB voor Flink heeft gekozen om dit doel gezamenlijk te gaan realiseren!