icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink wint pitch European Lotteries

#nieuweklant
#digitalpitch
#lotuitdeloterij

Of je nu een lot koopt, een wedje legt of even lekker wil krassen, bij de leden van branchorganisatie European Lotteries (EL) kan je altijd terecht in een veilige omgeving. Deze brancheorganisatie houdt zich in Europa bezig met het behartigen van de belangen van ruim 70 loterij-organisaties en met kennisdeling in de loterijsector. Daarbij staan kernwaarden als transparantie en integriteit hoog in het vaandel. Omdat deze sector het digitale tijdperk inmiddels ruimschoots heeft omarmd werd het tijd voor een nieuwe online uitstraling van EL zelf. Flink pitchte mee om de nieuwe EL-website te mogen realiseren- en won!

Logo European Lotteries

Met een mooi compliment voor onze positieve pitch, onze ruime ervaring met brancheorganisaties en onze agile werkwijze heeft EL in Flink de beste match gevonden. Een goed begin voor een intensief traject. Zoals veel van onze projecten zal ook deze starten met het neerzetten van een strategische basis, waarbij we de behoefte van de belangrijkste doelgroepen in kaart brengen. EL wil met de website een duidelijk beeldĀ geven van de activiteiten van zowel de organisatie als de leden en hoe deze bijdragen aan hun kernwaarden. Verder is het belangrijk dat de binding met de leden en partners wordt versterkt. Dit alles natuurlijk in een fris, modern en responsive jasje. Prima ingrediĆ«nten voor een typisch Flink traject!

Het nieuwe european-lotteries.org ontwikkelen we in Drupal 8, een toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk CMS. We zijn er trots op dat we onze tanden in dit internationale project mogen zetten en kijken uit naar een mooie samenwerking!