icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink wint pitch CORPUS

#nieuweklant
#attractie
#reisdoordemens

We hebben er weer een prachtige klant bij die helemaal in ons straatje van culturele opdrachtgevers past. We gaan aan de slag voor CORPUS: een avontuurlijke attractie waar je een reis door de mens maakt. Je voelt 'm aankomen: daar gaat ons hart sneller van kloppen!

Flink wint pitch Corpus

Na een pittig pitchtraject koos CORPUS ervoor om samen met Flink aan een nieuwe levendige website te werken. Een website die potentiële bezoekers een stukje beleving meegeeft, al vóórdat ze het museum binnenstappen. Dat we goed hadden nagedacht over de strategie van de website en een gedurfd design presenteerden, viel goed in de smaak. CORPUS was direct enthousiast over het uitgesproken en kleurrijke designvoorstel en besloot om voor Flink te kiezen. 

Het nieuwe corpusexperience.nl ontwikkelen we in Drupal 8, een toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk CMS. We zijn er trots op dat we onze tanden in dit project mogen zetten en kunnen niet wachten om het eindresultaat met de buitenwereld te delen!