icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink verzorgt streaming interview voor WSPA

Dierenliefhebbers konden op 20 september in een uniek live interview op wspa.nl hun vragen stellen aan de WSPA directeur van Zuid-Amerika.

De WSPA, World Society for the Protection of Animals, streeft naar de wereldwijde verbetering van dierenwelzijn. Als het grootste overkoepelende samenwerkingsverband van dierenwelzijnsorganisaties ter wereld, ontwikkelt zij campagnes en projecten, in samenwerking met ruim 900 lidorganisaties in meer dan 150 landen.

Kijkje achter de schermen van de WSPA

Flink heeft de live streaming verzorgd van het unieke interview van WSPA directrice Sandra Cnossen-Albers met Luis Carlos Sarmiento. De man achter het paardenproject in Colombia. Paarden in Colombia zijn er slecht aan toe door te zware last en slechte verzorging. Het project van de WSPA geeft de werkpaarden van Colombia zicht op een beter leven.

Flink heeft een speciale layer ontworpen en ontwikkeld waarin het interview vooraf werd aangekondigd en later live te zien was. Belangstellenden konden, via mail en Twitter, vragen stellen aan Luis en hebben hier veelvuldig gebruik van gemaakt. Een selectie van deze vragen en opmerkingen werd tijdens het interview in een ‘tickertape' getoond.

Benieuwd naar het werkpaardenproject in Colombia? 
Het complete interview is te bekijken op de website van de WSPA.