icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink start met online strategie voor Amsta

#nieuweklant
#trots
#aandeslag

Met het winnen van de pitch voor de nieuwe website zijn we als Haags bureau nóg meer aanwezig in het Amsterdamse. We gaan namelijk aan de slag voor zorgaanbieder Amsta. Life’s a pitch!

Flink gaat aan de slag met de online strategie voor Amsta

 

Amsta is een Amsterdamse zorgaanbieder die verschillende doelgroepen ondersteunt op gebied van wonen, dagbesteding en revalidatie. Zij werken hierbij vanuit vier kernwaarden: professioneel, praktisch, liefdevol en persoonlijk.

Amsta zocht voor de nieuwe website een partner die hen op strategisch niveau kan helpen met een nieuwe benadering voor de verschillende klant- en doelgroepen, waarbij ook de kernwaarden goed tot hun recht komen. We wonnen de pitch met ons concept en inmiddels hebben we de strategische fase er zelfs al op zitten. Het (scrum) team is nu druk bezig met de realisatie van de website, waarvan de livegang gepland staat voor begin volgend jaar.

Zodra de nieuwe website van Amsta live staat laten we het uiteraard even weten!