icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink ontwikkelt Groepsspelen voor Staatsloterij

Flink heeft recent de online realisatie verzorgd van de nieuwe spelmogelijkheid Groepsspelen voor De Nederlandse Staatsloterij.

Met Groepsspelen kunnen minimaal twee personen een groep vormen en samen spelen in de Staatsloterij. Het proces is volledig geautomatiseerd: van het creƫren van een groep en het uitnodigen van deelnemers tot de maandelijkse inleg van een vast bedrag, het online kopen van loten en de verdeling van het prijzengeld. Elke groep krijgt een eigen Groepspagina. Leden kunnen hierop niet alleen berichten uitwisselen en zo het groepsgevoel versterken, maar ook hun persoonlijke gegevens en voorkeuren bewerken en hun winstsaldo laten uitkeren.

Maatwerk agile projectmethode

Flink bedacht voor Groepsspelen het online concept en verzorgde de creatie en front-end ontwikkeling. Vanwege de complexe projectstructuur heeft Flink een maatwerk agile projectmethode gehanteerd.