icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink offline in de Ardennen!

#bekpek
#werkenbijFlink
#offline

Op vrijdag 24 juni vertrokken we met z’n allen voor de jaarlijkse Flink bekpek naar de Ardennen. Echt back-to-basic, naar een hooischuur midden in de bossen van Stoumont. Zonder stroom en zonder warm water. Mountainbiken, raften, barbecueën en een goed feestje rondom het kampvuur. Het was weer episch!

In 2013 hadden we ons hart al verloren aan deze locatie midden in de bossen van de Belgische Ardennen. Vandaar het besluit de hooischuur in Stoumont nog eens te bezoeken. En daar hebben we geen spijt van gehad!

Bij aankomst werd hout gezocht en het vuur voor de avond opgebouwd. De slaapplekken netjes ingericht en de barbecue aangemaakt. Ook het weer zat mee, dus de zonnebril kon op en de korte broek kon aan. Een goed begin! Na onze overheerlijke barbecue hebben we enorm gelachen bij De Lama’s improvisatie spel.

Rondom het kampvuur zong en speelde Paul de sterren van de hemel en blèrde de rest lekker mee. Zo’n beetje alle hits van 1980 tot 2000 zijn wel voorbij gekomen. Lekker hard en lekker vals! Daarna rolde iedereen zich op in zijn slaapzak om van een korte maar welverdiende nachtrust te genieten. 

Sportief dagje!

De volgende dag zijn we met z’n allen op de mountainbike geklommen om de ruige paden van de Ardense wildernis onveilig te maken. En ruig was het! Rotsblokken, modderpoelen, afgronden, diepe plassen (tot de knietjes!) en veel te steile heuvels. Van onze enkels tot aan onze kruin onder de modder, moe maar ook heel voldaan. Wat een fantastische rit!

 

In de stromende regen hebben we daarna met twee rafts de rivier nog onveilig gemaakt, waar we vooral veel omgeslagen kajaks passeerden en menig bootloze matroos onze steunbetuiging hebben toegeroepen. In één van de rafts is zelfs nog een verstekeling geklommen, die natuurlijk mee mocht liften naar de eindstop.

Terug bij  de hooischuur heeft iedereen zich in een droog pak gehesen en hebben we weer heerlijk gegeten en rond het kampvuur genoten van de natuur, sterke verhalen en een lekker drankje natuurlijk ;)

De Flink bekpek 2016 was al met al weer een groot succes. Het wordt lastig om dit volgend jaar te toppen, maar die uitdaging gaan we natuurlijk niet uit de weg!