icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink maakt kans op Geschiedenis Online Prijs

Weg naar de Bevrijding, het gezamenlijke project van Wegener dagbladen, regionale omroepen en het V-fonds waar Flink de website voor maakte, dingt mee naar de Geschiedenis Online Prijs. Een vakjury met onder meer Maarten van Rossum beloont op 12 februari een van de inzendingen met de hoofdprijs.

Ook wordt een publieksprijs uitgeloofd aan de website met de meeste stemmen van het publiek. Inmiddels wordt er druk gestemd en worden we best een beetje stil van alle lovende kritieken.

Wegnaardebevrijding.nl vertelt het verhaal van de bevrijding in 12 hoofdstukken precies 70 jaar na dato. De eerste acht hoofdstukken zijn inmiddels te beleven op wegnaardebevrijding.nl. In 2015 volgen de laatste vier hoofdstukken met als slot de bevrijding van Berlijn op 10 mei 1945.

Vind jij ook dat wegnaardebevrijding.nl de Geschiedenis Online Prijs verdient? Breng dan je stem uit op: www.geschiedenisonlineprijs.nl