icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink is één van de 100 beste creatieve bureaus!

#fonk100
#bestebureau
#bedankt

Hatsikadee! We mogen onszelf één van de 100 beste creatieve bureaus noemen! We staan namelijk in De Lijst, beter bekend als de FONK100. Hierin worden de 100 beste Nederlandse bureaus gepresenteerd. 

De FONK100 is ontstaan uit het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek 2021. De uitkomsten van dit onderzoek, dat jaarlijks door Multiscope in opdracht van FONK wordt uitgevoerd, vormen de basis van de jaarlijkse FONK100. Bij deze 27e editie van de FONK100 deden 176 bureaus mee aan het onderzoek. Om de kwaliteit van de gepresenteerde bureaus te waarborgen, worden alleen resultaten met een gemiddelde score van 7 of hoger in de lijst opgenomen. Daarom worden dit jaar de resultaten van 97 bureaus gepubliceerd. 

Meer dan twintig klanten van Flink werden benaderd voor het onderzoek. Dit zijn onze resultaten:

Cijfers FONK100

Met zo'n rapport kun je thuiskomen en natuurlijk zijn we apetrots op de hoge beoordelingen! Maar óók op onze klanten waar we intensief mee samenwerken en die net zo lovend over ons zijn, als wij over hen. Teamwork makes the dream work!

De FONK100 en RED alert magazine

De complete FONK100 lijst bekijken? Deze bekijk je hier. Ben je naast de FONK100 benieuwd naar de integrale uitslagen van het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek? In december 2021 worden alle resultaten gepubliceerd in RED alert magazine: de meest complete agencyguide.

Red Alert FONK100