icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink helpt HappyWeWork verder met online strategie

Geluk is het enige dat zich vermenigvuldigt als je het deelt! Een mooie gedachte toch? Flink heeft zich mogen verdiepen in het geluk op de werkvloer voor opdrachtgever Multiply Happiness BV. We hebben een volledige blauwdruk neergelegd waarmee HappyWeWork klaar is voor de volgende fase.

Multiply Happiness

HappyWeWork biedt teams, managers en directeuren de mogelijkheid om het werkgeluk van individuen en teams binnen de organisatie positief te beïnvloeden en daarmee de bijbehorende prestatie. Via een private social platform HappyWe kunnen alle medewerkers eenvoudig ‘mood’ input geven. Gewoon via het web of een mobiele app. Wat zijn de “ups” en “downs” gedurende de werkdag? Deze continue stroom aan input over de opbouw en ontwikkeling van “teammoods” kan vervolgens elk moment via het gekoppelde online dashboard bekeken en geanalyseerd worden. Zo heb je op team- of organisatieniveau altijd en overal toegang tot de informatie waarmee het werkgeluk en de bijbehorende performance positief beïnvloed kan worden. Bekijk dit korte filmpje als je precies wil weten hoe het werkt!

Multiply Happiness BV, de drijvende kracht achter HappyWeWork, heeft de wens het platform naar de volgende fase te brengen. Voor Flink was de uitdaging om hen daarmee op strategisch (online) niveau te ondersteunen. In een aantal intensieve sessies hebben we de huidige opzet van het platform tegen het licht gehouden en de wensen ten aanzien van de doorontwikkeling in kaart gebracht. Met een compact team hebben we vervolgens de blauwdruk neergelegd voor de nieuwe fase van het platform.

Dit omvat het uitdenken van de functionele basis en geeft advies over de inzet van een schaalbaar hostingplatform. Maar geeft ook vorm aan de CMS structuur en inzicht in gebruikersrollen en rechtenprofielen. Alle technisch functionele eigenschappen helder in kaart gebracht.

De sfeer en uitstraling van het platform zijn natuurlijk even belangrijk als de achterliggende technologie. Hiervoor heeft ons creatieve team een sterk en toekomstbestendig creatief concept ontworpen (interactie- en grafisch ontwerp). Zo is de blauwdruk compleet en is HappyWeWork echt klaar voor de nieuwe fase. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat dit unieke concept voor veel gelukkigere medewerkers én werkgevers gaat zorgen!