icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink breidt verder uit!

#welkom!
#werkenbijFlink
#aandeslag

Flink is in beweging! Naast mooie nieuwe klanten en uitdagende projecten, hebben we op één september jongstleden ook twee nieuwe Flinkerts mogen verwelkomen. Ricardo Peters gaat het development team versterken en Wouter Langen gaat als lead creative aan de slag.

Nieuwe Flinkerts: Ricardo Peters en Wouter Langen

De uitbreiding van het development team stond al een tijdje op de wensenlijst van Flink. Ricardo kwam langs en bleek precies in het plaatje te passen. Een ervaren, gedreven en ambitieuze programmeur, die graag in een multidisciplinair team zijn kunsten laat zien. De afgelopen acht jaar heeft Ricardo ervaring opgedaan met het opzetten van een maatwerk CMS en heeft hij meerdere Drupal en Symfony projecten opgezet. En daar zullen zeker snel meer mooie projecten bij komen!

Naast sterke technologie is een krachtig concept en onderscheidend design van essentieel belang voor onze producties. Optimaal gebruiksgemak én de juiste uitstraling en merkbeleving. Met Wouter als lead creative willen we ons creatief vermogen een stevige boost geven. Wouter is een creatieve, door innovatie gedreven online specialist, die zijn sporen in conceptontwikkeling, design en front-end development ruimschoots heeft verdiend. De laatste twee jaar heeft Wouter bij ARA zijn tanden gezet in verschillende projecten voor gerenommeerde merken en organisaties. Voor zijn tijd bij Ara werkte Wouter al vier jaar bij Flink als front-end developer. We vinden het dan ook extra leuk dat we Wouter na zijn avontuur bij ARA weer terug in ons team mogen verwelkomen!

 

Als lead creative zal Wouter samen met de interactie en grafisch ontwerpers, nog sterkere concepten en innovatieve designs realiseren voor onze klanten.

Meer weten over Wouter en Ricardo?