icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

O, o, Denhaag.com. Flink aan de slag voor Haags toeristenplatform

#nieuweklant
#trots
#DenHaag

O, o, Den Haag, mooie stad achter de duinen.. De stad aan zee wordt online gepromoot via Denhaag.com. Na een aantal jaar trouwe dienst was de website, die boordevol uitjes, evenementen en weetjes staat, toe aan een make-over. Hiervoor pitchten wij onze visie bij The Hague Marketing Bureau. En met succes!

Internetbureau Flink aan de slag voor Haags toeristenplatform Denhaag.com

Met Denhaag.com wil de Hofstad zich profileren als the place to be voor zowel bezoekers als bewoners. Toeristen, dagjesmensen, Hagenezen en Hagenaren moeten in één oogopslag kunnen zien wat er in de stad te doen is. Zo kan iedereen genieten van hun verblijf, hoe kort of hoe lang ook. Of je nu een dagje naar Parkpop of een ander festival komt, inspiratie zoekt voor een weekendje weg of gaat uitwaaien aan zee, je vindt het allemaal op het nieuwe Denhaag.com! 

Als typisch Haags internetbureau zijn we natuurlijk enorm enthousiast over deze opdracht. We spannen ons graag in om onze mooie stad nog beter op de kaart te zetten. Daar gaan we dan ook vol enthousiasme mee aan de slag. Tot in Den Haag!