icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flash website WK postzegelboekje voor Staatsloterij

De Nederlandse Staatsloterij heeft, als vaste sponsor van Oranje, Flink verzocht een Flash website voor het WK postzegelboekje te ontwikkelen.

Ter gelegenheid van het WK voetbal in Zuid-Afrika brengt de Nederlandse Staatsloterij, samen met de TNT post en de KNVB, speciale postzegelboekjes uit.

Het WK boekje is een blijvende herinnering aan de WK-kwalificatiereeks van het Nederlands elftal. Met foto's, het WK-speelschema en natuurlijk de negen unieke postzegels met portretten van onze sterspelers en bondscoach. En om alvast in de juiste stemming te komen bevat elk boekje een voucher voor een gratis 1/5 Staatslot met Jackpot!

Om automatisch het Staatslot thuisbezorgd te krijgen dient men op, de door Flink ontwikkelde website de actiecode van de voucher te verzilveren. De website is volledig in Flash ontwikkeld en draait op het online Content Management Systeem van Flink ‘WebComposer".

De WK boekjes kunnen gekocht worden tot en met 11 juli 2010.
Heeft u al een WK boekje? Verzilver nu uw voucher voor een 1/5 Staatslot!