icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flash website voor publicatie Staalkaart van VSNU!

In opdracht van de Vereniging van Nederlandse Universiteiten (VSNU) heeft Flink een Flash website ontwikkeld voor de publicatie Staalkaart. Een kleurrijke selectie van wetenschappelijk toponderzoek aan de Nederlandse Universiteiten.

Hebben Limburgers meer kans op een hartinfarct? Is een kilo tomatenzaad vier keer meer waard dan een kilo goud? Deze en nog meer opvallende onderzoeksresultaten vormen de kern van de Staalkaart.

Onderzoek op internationaal topniveau

Veel onderzoek aan de Nederlandse universiteiten is internationaal gezien van topniveau. In de Staalkaart, worden 21 onderzoeksthema's uit de alfa- bèta-, gamma- en medische wetenschappen gepresenteerd. Hierbij geven de universiteiten aan wat hun internationale positie is, wat hun bijdrage is aan maatschappelijke vraagstukken en welke prijzen onderzoekers hebben gewonnen.

‘Land, met schoone kleuren geschakeerd'

Bij het ontwerp van de nieuwe website heeft Flink het boek van de Staalkaart ‘Land, met schoone kleuren geschakeerd'als uitgangspunt genomen. De 21 opvallende onderzoeksthema's maken duidelijk hoe kleurrijk het Nederlandse toponderzoek is. De website is volledig ontwikkeld in flash en zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.