icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Feestelijke Development Day

#brainen
#inzichten
#metznallen

Dit was onze laatste Development Day! Van dit jaar dan 😉 Volgend jaar gaan we natuurlijk lekker door met het organiseren van deze toffe dag. Ook deze editie werd er weer volop gebrainstormd, geschetst, geplakt (met post-its), gelachen en kwamen we tot toffe inzichten. Een mooie aftrap van de toch al feestelijke decembermaand!

Development Day 4 Anke Magali en Yannick

Ook deze Development Day doken we in verschillende projecten. De dag begon met een korte sessie waar iedereen aan meedeed om de merkidentiteit van Flink te omvatten. Binnen een halfuur hadden we een zee van post-its op de glazen muur en een kleiner team zoomde in op de resultaten om de merkidentiteit van Flink te pinpointen. Het zal je misschien verbazen, maar één van de kenmerken die eruit sprong, is dat Flink gezellig is. Goh!

Development Day 4 Aimée en Stevie

Weer een ander groepje dook in de wereld van de Product Owner. Hoe zorgen we ervoor dat kersverse Product Owners zich in een mum van tijd comfortabel voelen in deze glansrijke rol, en deze rol ook écht ownen? Alles begint bij een soepel onboarding proces en er werd in kaart gebracht wat er allemaal nog beter kan op dat vlak.

Development Day 4 Jorry en Ricardo

Last but not least was er team Beyond Burger met UI. Het hamburgermenu is een veelbesproken UI-element. Tegenwoordig zijn er ook andere oplossingen, zoals een tab bar, een floating action button of een swipe bar. Dit team onderzocht de alternatieven en of ze makkelijk te implementeren zijn voor onze websites.

Development Day 4 Nick Sebas Yannick Anke en Magali

De dag sloten we traditiegetrouw af met een borrel en pizza. Altijd gezellig! Flink Development Day is één van de toffe dingen die we met z’n allen doen bij Flink. Meer weten wat werken bij Flink allemaal inhoudt? Je checkt het hier👇