icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink in de Emerce 100!

#emerce100
#besteagencies
#indepocket

JAAAA! We staan in de Emerce 100! Dat betekent dat we onszelf met gepaste trots één van de beste digitale bureaus van Nederland mogen noemen. Het is de 18e editie van dé lijst met beste digitale dienstverleners, maar de eerste keer dat Flink het tot de prestigieuze Emerce 100 heeft geschopt. The only way is up!

Proostmomentje Emerce100 2023

Flink staat in de Emerce 100 in de categorie ‘Digital agency fullservice klein’. Een mooie bekroning op ons werk waar we natuurlijk superblij mee zijn! We scoren gemiddeld 5 van de 7 sterren, een lekkere binnenkomer dus. Speciale dank aan onze klanten die deelnamen aan het onderzoek en ons hebben beoordeeld. Zonder jullie was het niet gelukt!

Over de Emerce100

Jaarlijks stelt Emerce 100 samen met onderzoeksbureau Motivaction een lijst samen met de beste bureaus in de online wereld. Het onderzoek heeft als doel om beslissers te helpen bij het kiezen van een bureau en om een erkenning te geven aan het werk van de bureaus. Verschillende criteria, zoals kennis, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit, worden gebruikt om de bureaus te beoordelen. De resultaten worden elk jaar gepubliceerd in een speciale uitgave van Emerce.

Bekijk de Emerce 100 lijst

Ben je benieuwd naar de complete lijst met alle categorieën en bureaus? 

Bekijk de lijst hier!