icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Een tijdlijn met vele verhalen

Op 1 januari is de TNO Canon officieel live gegaan. Deze indrukwekkende online tijdlijn visualiseert 78 jaar onderzoek en innovatie. Het resultaat is verrassend.

Een tijdlijn van 78 jaar onderzoek visueel en informatief presenteren: het was een interessante vraag van TNO. Van de eerste luistertoestellen in 1935 tot de verwachte ‘Solaroads' in 2013 is het resultaat een virtuele wandeling door een geschiedenis vol innovatie geworden.

Bezoekers op de website van TNO kunnen middels de tijdlijn navigeren en onderzoeken inzien. Deze openen zich vervolgens met een omschrijving, foto's en eventuele videobeelden van het betreffende onderzoek. Hiervoor heeft het team van TNO haar immense archieven erop nagelopen. Het resultaat mag er zijn: de tijdlijn weerspiegelt het innovatieve karakter van TNO en is de kroon op meer dan driekwart eeuw onderzoek.