icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Een nieuwe website die krachten bundelt

De nieuwe website van TASS International is live! 1 website voor 5 bedrijven. Het doel? Positionering als marktleider. Synergie door gebundelde krachten. En dat allemaal terwijl de vindbaarheid voor bestaande bezoekers hoog moest blijven.

TASS International zet zich in om slimmere en veiligere voertuigen te creƫren. Hiervoor ontwikkelen zij innovatieve simulatiesoftware. Wereldwijd werkt TASS samen met topmerken binnen de voertuigenbranche.

Made by Flink

Het was een leuke uitdaging! Flink heeft niet alleen meegedacht voor de online strategie, maar ook de business strategie was belangrijk. Hoe blijft de vind- en herkenbaarheid voor bestaande bezoekers van hoog niveau? Met welke teamsamenstelling boeken we het beste resultaat? Uiteindelijk is het project agile aangevlogen. Met succes. Bezoekers voelen zich thuis en de 5 bedrijven zijn blij met hun gezamenlijke website. De tweede release is nu in zicht: een downloadmodule voor bezoekers.