icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Een flinke BekPek

Dit jaar geen Ardennen, zeilschepen of tipi’s maar overnachten in een oud Noord-Hollandsch weeshuis. Onze jaarlijkse Bekpek is altijd weer een verrassing maar een ding is zeker; we praten er nog jaren over. Geen ‘What happens in Schagerbrug, stays in Schagerbrug’; we delen ons polderavontuur graag met je.

Teamfoto Bekpek Flink

Op vrijdag hing de spanning al vroeg in de lucht: heerlijk weer, slippertjes aan en toch nog even wat werk afmaken in de ochtend….lastig! Na de lunch een kleine update over het reilen en zeilen van Flink waar de stemming alleen maar beter van werd! Eenmaal in de auto konden we alle internetverbindingen gedag zeggen en begon het tellen van windmolens en koeien.

In het pittoreske Schagerbrug vroeg de heerlijke temperatuur om een biertje, een wijntje en natuurlijk een uitgebreide BBQ. De Bekpek is natuurlijk geen Bekpek zonder ingewikkelde wandeltocht. De feestcommissie introduceerde de geocaching tocht voor die avond niet als ingewikkeld, maar daar zijn de meningen nu nog over verdeeld. In twee teams trokken wij de polder in om via coördinaten geocaches te zoeken. Zoeken onder bruggen, gemeenteborden en ander plaatsen leverde voor het ene team veel punten op en voor het andere team helemaal niets. Gelukkig was het wel gezellig.

 

De volgende ochtend zaten we al vroeg aan het ontbijt om ons op te laden voor een yogasessie op het strand. Met yoga is het al lastig om je balans te houden en windkracht 5 maakt dat niet makkelijker. Toch heeft bijna iedereen de wel bekende kraai-stand voor elkaar gekregen…een houding waar onze spieren nog lang van konden nagenieten. Met een leeg hoofd, soepele spieren en zand tussen onze tenen konden we opwarmen in de strandtent. Het weer werd helaas steeds slechter en dat gooide roet in het eten voor onze Expeditie Robinson activiteit.

Weer terug in het weeshuis werd een heel nieuw feestje voorbereid; Job alweer 10 jaar in trouwe dienst bij Flink! Na een sketch en toespraak werden de wisseltrofee en een mooi cadeau overhandigd en met z’n allen zongen we het nieuwe Job-lied… “Online koning ben jijijijij!”

 

Het feestje ging tot in de kleine uurtjes door met als entertainment onze DJ Jorn. Na alle bizarre dance moves werd de rust weer terug gebracht door singer/songwriter Paul en z’n nieuwe repertoire van Paul Simon tot George Ezra.

Zonder stem en in een walm van smeulend vuur werden we wakker in onze stapelbedjes. Pieters pannenkoeken ontbijt smaakte heerlijk en moe maar voldaan reden we terug naar die mooie stad achter de duinen…maar dan wat zuidelijker.