icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Een flinke BekPek

Het zit er alweer op. Ons jaarlijkse weekend weg. Back to basic is ieder jaar weer ons motto. Flinke professionals houden nu eenmaal van avontuur en een beetje buitenlucht. Daarom stond er dit jaar een Twentse tipi op het programma.

Maar kampvuren bouwen, zelfgevangen vissen grillen en slapen a la Indianen was wel avontuurlijk genoeg. Daartegenover stonden de heerlijke hot tub, een overdekte keuken en douches met warm water. Een beetje luxe hadden we wel verdiend na de vele deadlines die we de afgelopen periode met zijn allen hebben gehaald. 

Wij laten ons werk moeilijk los, dat bleek wel tijdens de eerste uren van de bekpek. Om onze agile kunsten verder te ont-wikkelen hadden Marieke en Michiel een actief spel bedacht. Het uitpakken van de auto’s en het voorbereiden van de bbq is nog nooit zo soepel verlopen! En een goed begin is het halve werk, dus dat beloofde wat voor de rest van het weekend.

Als een echte stam

Toen de zon achter de bomen verdwenen was, vertrokken we uitgerust met een kompas voor een flinke wandeling. En daar worden we elk jaar beter in! Maar 1 verkeerde afslag op de hele route, dus genoeg tijd over om het kampvuur hoog op te stoken. Paul en Jorry haalden hun gitaar tevoorschijn en als een echte stam zongen we onze lijfliederen rond het vuur. Iets te laat betrokken we de tipi. Dat maakte de sportieve volgende dag iets zwaarder, maar zeker niet minder succesvol.

Eerst even aan de slag om ons avondmaal te vangen: we gingen forelvissen. Aan de werptechnieken lag het niet, maar nadat we de bijzondere albino meerval van Job een barbecue bespaard hadden, vingen we nog maar weinig. Gelukkig voorkwam Jorry een leeg bord door in het laatste kwartier nog een paar mooie forellen te vangen.

De sportdag die daarna op de planning stond, betekende bloed (mooie volleybalsmash op de bril van Robert Jan door Mark), zweet (onthoud: volwassenen moeten niet proberen skippyballen te bedwingen) en tranen (diezelfde skippyballen leverden wel enorme lachbuien op).

We sloten het weekend af met een spelletje Wie ben ik (heel praktisch die post its; plakken ook gewoon op voorhoofden) en een duik in de hot tub die na een dag stoken een aangename temperatuur van 35 graden bereikt had. De bekpek is weer voorbij gevlogen, maar we kijken terug met een tevreden en trots gevoel; wat hebben we toch een ontzettend leuk team!