icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Directiewisseling bij internetbureau Flink

Den Haag 26 okt 2012 - Internetbureau Flink krijgt een nieuwe algemeen directeur. Vandaag volgt Jorry van Someren oprichter Rowald Steijn op. Van Someren werkt bij Flink sinds 2002. In 2007 werd hij mede-eigenaar en commercieel directeur. Steijn blijft als aandeelhouder actief betrokken bij Flink, maar wil daarnaast nieuwe initiatieven opzetten en in andere bedrijven participeren.

Met Van Someren aan het roer gelooft Steijn in een continuering van het online succes van Flink: "Er staat nu een fantastisch bedrijf met een prachtig klantenportfolio en een betrokken en vakkundig team. Als organisatie is Flink rijp voor de volgende fase en Jorry is bij uitstek geschikt om ook die tot een succes te maken. Hij is een commercieel gedreven vakman en heeft hierdoor de afgelopen 10 jaar al veel bereikt. Mede dankzij hem is Flink wat het nu is. Ik heb er alle vertrouwen in dat het bureau onder zijn leiding een periode van nieuwe bloei tegemoet gaat."

Ondernemersavontuur

Steijn heeft zijn sporen als ondernemer verdiend. Naast Flink richtte hij negen jaar geleden Villa Joep op, een stichting die onderzoeken naar neuroblastoom kinderkanker succesvol financiert. Dat er naast zijn werkzaamheden voor Flink een volgend ondernemersavontuur lonkt, is dan ook niet verwonderlijk: "Ondernemen zit in mijn bloed. Het lijkt me een geweldige uitdaging om in nieuwe bedrijven te participeren en hen actief verder te helpen. Om met hen samen te werken aan strategie en organisatie. Ik heb een aantal concrete plannen, maar sta ook open voor nieuwe initiatieven", aldus Steijn.

Volgende fase

Van Someren: "De komende periode zal de focus bij Flink liggen op het professionaliseren van de organisatie en het verhogen van de kwaliteit van onze dienstverlening en online producties. Onze klanten blijven hierin een centrale rol spelen. Daarnaast gaan we ons technisch ontwikkelplatform vernieuwen en onze tanden nóg meer zetten in mobile en responsive web development en agile projectmanagement. Tenslotte willen we onze positie in de Haagse regio versterken. Aan mij als nieuwe algemeen directeur de taak om samen met het team van Flink deze ambitieuze doelstellingen te gaan realiseren."

Over Flink

Flink is een full-service internetbureau in Den Haag en geeft invulling aan de online ambities van haar klanten. Het bureau bedenkt, creëert, bouwt en beheert binnenshuis. Enerzijds richt Flink zich op complexe corporate websites, anderzijds is het internetbureau specialist in het uitrollen van online campagnes. Het portfolio bestaat uit klanten als Staatsloterij, TNO, VolkerWessels, Hersenstichting, Naturalis, Actiecode.nl, Madurodam, ICTU, WSPA, Miljoenenspel en ANWB.

Aan de redactie:

Voor nadere informatie over Flink of dit persbericht kunt u contact opnemen met:
 

Jorry van Someren
070-7507474
jorry@flink.nl


Rowald Steijn
070-7507474
rowald@flink.nl