icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Development Day deel 3

#nerdalert
#teamwork
#innovatie

Het was weer zover! We mochten lekker met elkaar lopen te nerden tijdens de derde editie van Development Day. Elk kwartaal steken we alle slimme koppen bij elkaar om aan onze eigen bedachte projecten te werken. Ook dit keer werden er weer toffe ideeën geopperd en uitgewerkt. Lees maar mee!

Anke op Development Day 3

Strategie 3.0

De dag begon goed met een gezamenlijke sessie. Jorry wilde zich graag buigen over het strategiestuk voor nieuwe klanten. Wat kan er nou nóg beter? Iedereen was eigenlijk wel benieuwd hoe het complete strategietraject er nu uit zag, dus besloten we om met z’n allen door de huidige aanpak te lopen. Terwijl Jorry en Wouter vertelden over hoe zij de strategische fase met klanten bewandelen, werden er tussendoor vragen gesteld en werd er met ze meegedacht. Na deze gezamenlijke sessie werden de belangrijkste uitkomsten meegenomen in een kleiner groepje dat zich aansloot bij Jorry. De plannen werden verder uitgewerkt naar een geüpdatet versie van de aanpak voor het bepalen van een online strategie.

Jorry en Wouter presenteren hun strategie plan
Projectmanager Bas denkt mee over het strategietraject

Slackbot als snackbot

Sinds er weer elke dag geluncht wordt op kantoor doet Robert Jan elke week online alle boodschappen. Je kent het wel: soms ontbreekt er dan nét dat ene lekkere beleg dat je zo graag op je boterham wilde. Dat is nu verleden tijd! Het team van Mirjam dacht na over een effectieve bot in Slack waarin je laat weten wanneer je iets op hebt gegeten. Zo heeft Robert Jan een helder overzicht over de boodschappen die gehaald moeten worden. Daarnaast mag je ook een suggestie doen om het aanbod uit te breiden - alleen is het dan afwachten of je suggestie door de keuring komt. Spannend!

Development Day 3 Slackbot snackbot

404 voor plezier

Een 404-pagina is volgens Aimée de meest ondergewaardeerde pagina van een website. Deze pagina biedt namelijk de uitgelezen kans om super creatief te zijn! Dat moest duidelijk anders voor onze eigen website. Met het team werd er naar inspiratie gezocht, snel en in opdrachten gebrainstormd met als resultaat meerdere creatieve concepten. Hieronder zie je de grote winnaar die binnenkort live te zien is op onze website!

Development Day Flink 404 pagina

Formulieren in optima forma

Misschien niet het meest sexy onderdeel van een website, toch zijn formulieren ontzettend belangrijk! Hier komen (als het goed is) de meeste conversies vandaan, dus is het van belang dat het invullen van een formulier een prettige ervaring is. Om die reden vonden Paul en Magali dat er een keer ingezoomd mocht worden op dit onderdeel van websites. Ze keken met hun team naar voorbeelden van onze klanten en brachten in kaart hoe de formulieren verder geoptimaliseerd kunnen worden. 

Magali laat het proces naar betere formulieren zien

Afterparty

Ook deze Flink Development Day zijn er dus weer supertoffe projecten opgepakt die onze creativiteit en team spirit een boost hebben gegeven. Nadat alle teams hun ideeën en werk hadden gepresenteerd konden we niet anders dan deze dag vieren met een gezellige borrel! En een Flink Development Day zou geen Flink Development Day zijn zonder pizza en een pittig potje Mariokarten. Denk je nu: 'verrek, dat Flink lijkt me te gek!' Check dan onze vacatures 👇

Pizza's op Development Day 3
Mariokart spelen op de borrel van Development Day 3