icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

De website van De Jutters is live!

Jongeren moeten zichzelf kunnen herkennen in de beschreven klachten en gevoelens op de website van stichting De Jutters. Dit vereiste een totaal andere aanpak dan het simpelweg opsommen van ziektes en behandelingen. Flink ontwikkelde een nieuwe website die deze manier van communiceren ondersteunt.

De Jutters is een kinder- en jeugdpsychiatrisch centrum in de regio Haaglanden. Het centrum biedt psychiatrische diagnostiek en behandeling aan jongeren tot 23 jaar en hun gezinnen. Stichting De Jutters wil jongeren het liefst in hun eigen leefomgeving behandelen om deelname aan het normale leven zoveel mogelijk te kunnen behouden.

De opdracht

De website is ontwikkeld op basis van het eigen CMS WebComposer. Gericht op de doelgroep jongeren, dus er is veel ruimte ingebouwd voor grafische content; video's, afbeeldingen en infographics. In eerste instantie is de website geoptimaliseerd voor tablets en mobiel internetbezoek. Een volledige mobiele strategie volgt binnenkort. De stichting wil de gehele online dienstverlening nog veel verder gaan uitbreiden, samen met Flink.