icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

De Golfbreker online: new & improved

De Golfbreker heeft een nieuwe website. √Čn een aparte site voor mobiele bezoekers. Ontworpen om jongeren en kinderen met psychische klachten direct aan te spreken en te kunnen helpen.

Waar moet een website voor psychologische ondersteuning aan voldoen? De Golfbreker wil haar doelgroepen direct aanspreken. Jongeren en kinderen met psychische klachten moeten zich gehoord voelen. En ouders en verzorgers lezen mee en krijgen tips. Zij moeten online makkelijk hun weg kunnen vinden naar de juiste hulp.

De Golfbreker is een dochterorganisatie van De Jutters. Waar De Jutters zich vooral richt op psychiatrische hulp, biedt De Golfbreker psychologische ondersteuning voor kinderen en jongeren. De Golfbreker werkt samen met scholen, huisartsen en centra voor jeugd en gezin om de kinderen te kunnen helpen. Zo helpt de organisatie kinderen en jongeren weer op weg met behandelingen, maar organiseren zij ook preventieve activiteiten om psychische klachten te voorkomen.

De aanpak

Eerder al ontwikkelde Flink een nieuwe website en mobiele site voor stichting De Jutters. Speciaal ingericht op het aanspreken van jongeren. En dat werkt! Daarom heeft Flink zowel de gewone website als de mobiele site voor De Golfbreker in dezelfde lijn ontwikkeld. Overzichtelijk met veel ruimte voor grafische content en begrijpelijke teksten. De site is gebouwd op basis van het eigen CMS WebComposer.