icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

De brute kracht van Flinke professionals

Wie niet sterk is, moet Flink zijn. En dat waren ze. De professionals van Flink. Het Haagse internetbureau trok er op uit om de spieren eens aan een sportieve buitentraining te onderwerpen. En de Flink boetkemp was zeker niet voor watjes.

Crunches, kicks, push ups... de termen vlogen door de lucht. Vol enthousiasme begon het team aan de uitdagende bootcamp van Bootcamp Team. Maar websites bouwen, blijkt toch iets anders dan spieren bouwen. Rode hoofden, zweetdruppels en spontaan opkomende spierpijn tergden de Flinke deelnemers. Maar de inzet bleef! Tot en met de laatste sit up en afsluitende high five!

Back to basic

Iedereen hield het hogere doel voor ogen: de bekpek. In juni trekt het creatieve team er een weekend op uit. Flink gaat back to basic in de Belgische Ardennen. Geen elektriciteit, geen warm water en geen hotelbedden. Alle survival skills zijn dan uiteraard meer dan welkom! En daarom zet het gehele team zich volledig in tijdens alle voorbereidende activiteiten onderweg naar het hutje op de Belgische hei.