icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Corporate website Nederlandse Staatsloterij live

Wie organiseert eigenlijk de Staatsloterij? En het Miljoenenspel? ‘De Nederlandse Staatsloterij is een stichting die staat voor het betrouwbaar, betrokken en toonaangevend aanbieden van kansspelen in Nederland' staat op de website te lezen. De gloednieuwe, corporate website die Flink voor de organisatie ontwikkelde.

De website

Herkenbaar als Staatsloterij, maar volgens een eigen corporate huisstijl. Modern zakelijk. Zo ziet het design van de nieuwe website er uit. De site is ontwikkeld op basis van het open source Content Management Systeem Drupal. De website is volledig responsive, dus prima te bekijken op desktop, tablet en mobiel. De lancering van de nieuwe website viel samen met een belangrijk moment voor de Nederlandse Staatsloterij: de presentatie van het jaarverslag over 2012.

Over de Nederlandse Staatsloterij

De Staatsloterij is al bijna 3 eeuwen de populairste loterij van Nederland. Behalve de maandelijkse trekking, organiseert de Nederlandse Staatsloterij ook andere trekkingen: de Koninginnedag-, Oranje-, Geluks- en Oudejaarstrekking. En natuurlijk het wekelijkse Miljoenenspel.