icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Centennium: big data, flinke website!

#klantinbeeld
#aandeslag
#trots

Na afronding van een compacte strategische fase, is het team van Flink nu druk bezig met de realisatie van de nieuwe website voor Centennium: experts in Business Intelligence, Datawarehousing en Data Management.

Centennium en Flink in kick-off meeting

Met Centennium zijn we eerst een strategische fase in gegaan om goed scherp te krijgen op welke wijze de nieuwe website bij kan dragen aan de bedrijfsdoelstellingen. In een aantal stevige sessies met het MT van Centennium hebben we die noot gekraakt. Inmiddels is het visual design voor de nieuwe website al rond en zijn we druk bezig met de technische realisatie en implementatie van het open source content management systeem Drupal.  

Centennium is al jaren gespecialiseerd in Business Intelligence, Datawarehousing en Data Management. Vanuit deze expertise helpen de ruim 40 medewerkers van Centennium organisaties om succesvol met hun data en dataomgevingen om te gaan. Het doel is onder meer om optimaal inzicht en adequate managementinformatie te verkrijgen.  Met gericht advies, in projectvorm  én met hun eigen opleidingsinstituut, halen zij meer rendement uit de data van hun opdrachtgevers.

Centennium is net als Flink gevestigd op de Regulusweg in Den Haag en heeft in Geldermalsen een 2e kantoor- en opleidingsvestiging.