icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Campagnewebsite Red Collars voor WSPA

Vanaf 28 september start WSPA een internationale campagne over hondsdolheid. Collars not cruelty, in the fight against rabies. Flink is gevraagd een Nederlandse campagnewebsite voor dit project te ontwerpen en ontwikkelen.

Al bijna 30 jaar brengt WSPA dierenwelzijn onder de aandacht. Met de status van adviseur bij zowel de Verenigde Naties als de Raad van Europa is WSPA het grootste samenwerkingsverband van alle dierenwelzijnsorganisaties ter wereld.

Elk jaar worden er 20 miljoen honden op verschrikkelijke wijze afgemaakt in de strijd tegen hondsdolheid. Helaas zonder effect en met groot dierenleed tot gevolg. WSPA heeft een simpele oplossing die wél werkt: vaccinaties. Honden worden gevaccineerd en krijgen daarna een kenmerkende rode halsband.

Flink ontwerpt en ontwikkelt een aparte wervingscampagne voor WSPA Nederland om het Red Collar project onder de aandacht te brengen en donateurs te werven voor meer vaccinaties tegen hondsdolheid.

Vanaf een speciale countdownpagina wordt het project onder de aandacht gebracht en wordt er online afgeteld naar de start van de campagne op 28 september.