icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Buitenleven magazine nu ook online!

Buitenleven. Iedereen die dit magazine kent, weet dat het een blad is met een design waar goed over nagedacht is. Daar hoort dus ook een goed ontworpen website bij. En die is sinds kort online! Flink ontwikkelde de responsive website in een stijl die heel goed aansluit op de papieren versie.

De website is gebouwd met open source CMS WordPress. Uitermate geschikt voor minder complexe sites waar redacteuren eenvoudig zelf content moeten plaatsen. De site is namelijk vooral gericht op de publicatie van verhalen. Deze hebben dan ook een vooraanstaande positie gekregen binnen het responsive design. Conclusie: een mooie website die binnen een scherp budget en korte periode ontwikkeld is.

De goede dingen in het leven

Buitenleven is een uitgave van de ANWB. Zij beschrijven het zelf als een glossy over de goede dingen in het leven. Over alles wat groeit en bloeit, landelijk wonen en rondkijken in romantische kastelen en landhuizen. Boordevol inspiratie voor de dingen in en om het huis, aangevuld met leuke tips voor een dagje uit. Prachtige fotoreportages, inspirerende artikelen over wonen, koken, tuinieren, natuur, cultuur en de mooiste plekjes in Nederland komen in elk nummer weer ruim aan bod.