icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Boulevardspel online!

Onder het motto ‘spreid je kansen’ kan iedereen sinds deze week het Boulevardspel spelen. De door Flink ontworpen website is volledig responsive. Op de pc en laptop of via mobiel en tablet. Een lotnummer is online overal snel gecheckt.

100x kans op grote prijzen: het Boulevardspel is het nieuwste spel van Staatsloterij. Elke boulevard bestaat uit 100 lotnummers. Aandelen die een vast deel van de boulevardwinst garanderen voor elke speler.

De opdracht

De loten en het gewonnen prijzengeld altijd en overal kunnen bekijken. Met die opdracht werd Flink aan het werk gezet. Het resultaat is een website die altijd de juiste informatie geeft op het juiste moment. Op elk device. Alle lotnummers uit een boulevard of het prijzengeld; het komt direct in beeld. Daar bovenop ontwikkelde Flink ook nog de mogelijkheid om via mobiel simpelweg de prijs op te vragen door de QR code van het lot te scannen!