icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Beter vindbaar met SEO door Flink

#SEO
#SEA
#onlinestrategie

Bij Flink werken we al jaren hard aan het bouwen van krachtige websites. Bij onze klanten speelt de website vaak een essentiële rol in het verdienmodel van hun organisatie. Of het nu om B2C of B2B websites gaat. Omdat we onze klanten zo goed mogelijk willen helpen online succesvol te zijn, ondersteunen we ze vanaf nu ook op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, oftewel SEO.

SEO bij Flink

Voor iedere website zijn altijd één of meerdere conversiedoelstellingen te benoemen. En voor veel van deze doelstellingen is het van groot belang om goed gevonden te worden! Meer (relevante) bezoekers betekent meer conversie en dus meer rendement. Om meer en meer relevante bezoekers naar je website te leiden is het noodzakelijk om serieus met SEO aan de slag te gaan. Hoger in de zoekresultaten komen in Google is daarbij natuurlijk een belangrijk doel!

Om goede resultaten met SEO te boeken is up-to-date kennis en voldoende tijd en aandacht nodig. Daarbij is SEO een combinatie van techniek, strategie, content, analytics, SEA, social media, enzovoorts. Omdat SEO van groot belang is en ingrijpt op de gehele online aanwezigheid van onze klanten, hebben we bij Flink een eigen SEO aanpak opgezet. SEO door Flink is zoekmachineoptimalisatie op basis van gedegen kennis, een grondige aanpak en met zekerheid op resultaat!