icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Bark Europa opnieuw in zee met Flink

#opnieuwinzee
#reilenenzeilen
#drupal10

We zetten alle zeilen bij want we gaan weer voor Bark Europa aan de slag! Bark Europa is een klassiek zeilschip waar grensverleggende expedities mee worden gedaan. Het schip vaart de hele wereld rond en organiseert spectaculaire tochten naar onder andere Antarctica. Een bijzondere ervaring, want je reilt en zeilt namelijk mee met de bemanning van het schip. Bark Europa is sinds 2014 opdrachtgever van Flink en koos opnieuw voor ons om een nieuwe website én online community te realiseren.

Bark Europa Richard Simko

De nieuwe website realiseren we in ons go-to CMS Drupal 10. Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos en brengen we de avontuurlijke reizen van Bark Europa online al tot leven. Bark Europa heeft bovendien een enorme community van (ex)reizigers. Voor deze doelgroep realiseren we op basis van Open Social een community platform waar de reizigers met elkaar en met de crew van Bark Europa in contact kunnen komen. Als reiziger maak je een eigen profiel aan en kun je onder andere 1 op 1 berichten versturen, artikelen posten en content zoals foto’s en video’s met de community delen.

Voor Bark Europa is een community platform om meerdere redenen waardevol. Toekomstige reizigers kunnen zich bijvoorbeeld voorbereiden op de reis in een besloten groep waar belangrijke informatie wordt gedeeld. In deze groep kunnen ze ook kennismaken met de andere reizigers voordat ze samen aan boord stappen. Daarnaast komt er een marktplaats op het platform waar ex-reizigers hun aangeschafte gear weer door kunnen verkopen aan toekomstige reizigers. Voor de crew komt er een aparte groep waar crewleden met elkaar in contact komen en waar praktische zaken zoals ‘onboarding’ documentatie wordt gedeeld.

Met een community platform bied je je doelgroep de mogelijkheid om met elkaar - en met jou als organisatie - de diepte in te gaan. Daarom zijn we bij Flink enthousiast over de potentie van dit systeem en willen we hier zeker meer mee doen in de toekomst. Binnenkort vertellen we er meer over in de Bark Europa case, dus stay tuned!