icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

All-in voor de nieuwe website van OlinData!

#livegang
#trots
#internationaal

Het internationale team van OlinData is een ster op het gebied van open source software, maar de website miste nog de bijpassende uitstraling. Samen met OlinData gingen we de uitdaging aan: we ontwikkelden de compleet nieuwe website, van concept tot de content. All-in dus, en sinds eind vorige week live!

Flink | All-in voor OlinData

OlinData is een wereldwijde technische partner voor dynamische start-ups tot grote organisaties. Als full-service partner helpen zij hun klanten met advies, ontwerp, implementatie, monitoring en support voor technische infrastructuren. Zij werken hiervoor met de meest krachtige Open Source oplossingen zoals Puppet, Amazon Web Services, Icinga, Elastic. Daarnaast geven de ervaren en gecertificeerde engineers ook nog trainingen over de hele wereld.

OlinData werkt al jaren voor toonaangevende merken en organisaties. Zo hielpen ze bijvoorbeeld KPN met het managen van 10.000 servers door een Puppet infrastructuur te implementeren. Verder hielpen ze onder andere TomTom, Cisco en HP met projecten als de transitie van fysieke technische omgevingen naar ‘the cloud’ en geavanceerde monitoring over alle verschillende systemen in het bedrijf. Behoorlijk technisch dus!

Mix tussen technische inhoud en kwalitatieve dienstverlening

Samen met OlinData hebben we keihard gewerkt om de nieuwe website in een korte tijd te kunnen lanceren. Het doel voor de nieuwe website was een goede balans te bereiken tussen de (technische) inhoud en de diversiteit aan kwalitatieve diensten en tussen de professionele en persoonlijke aanpak van OlinData. En dat alles natuurlijk met een moderne en betrouwbare uitstraling!

Het SCRUM team heeft ervoor gezorgd dat we de nieuwe website met Drupal 8 CMS snel hebben kunnen ontwikkelen. In de tussentijd organiseerden we een fotoshoot om de website van echte en persoonlijke beelden te voorzien én schreven we samen met OlinData de content voor de website: echte co-creatie dus!

Wist je dat…

…OlinData vernoemd is naar de dolfijn Olin die in de Rode Zee leefde? Je leest hier waarom! Sinds donderdag staat de nieuwe website live, hier zijn we natuurlijk weer hartstikke trots op. Kijk je mee naar het resultaat?