icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Aan de slag voor SnowWorld!

#nieuweklant
#indoorwintersport
#zinin!

SnowWorld is met haar indoor skibanen in Zoetermeer en Landgraaf één van de leidende ondernemingen in deze industrie van de wereld. Met de concrete plannen om het succesvolle concept uit te rollen naar Milaan, Barcelona en Parijs ontstond ook de behoefte de huidige website volledig te vernieuwen.

SnowWorld logo

Na een korte pitchfase hebben we samen met SnowWorld eerst een strategisch traject doorlopen waarin we de basis voor het nieuwe snowworld.com hebben bepaald. De nieuwe website zal een cruciale rol gaan spelen in de business van SnowWorld, die straks meerdere indoor skibanen over de hele wereld omvat. De meeste skibanen zijn onderdeel van een complex waar sportclubs, outdoor activiteiten, hotels, horeca en wellness samenkomen. Een flinke uitdaging dus!

Inmiddels hebben we de strategische fase met succes afgerond en hebben we de opdracht gekregen deze strategie werkelijkheid te gaan maken. We zijn er trots op dat SnowWorld voor Flink heeft gekozen als haar nieuwe online partner en kijken er naar uit om voor dit mooie ambitieuze bedrijf aan de slag te gaan!

We houden jullie op de hoogte.