icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Aan de slag voor mooie nieuwe klanten!

#klantenindespotlight
#nieuweklant
#aandeslag

Het zomerse weer weerhoudt onze klanten er niet van om samen met ons te werken aan hun online strategie en de uitvoering daarvan. Maar ook nieuwe klanten weten ons gelukkig goed te vinden! Inmiddels mogen we namelijk volle bak aan de slag voor Beurtvaartadres, Lebara, Vroom & van den Heuvel en Eer & Volharding!

Flink | Nieuwe klanten

Het is altijd fijn weer nieuwe klanten te mogen verwelkomen. We stellen ze graag even aan je voor:

Strategie, nieuwe websites én webshop voor Beurtvaartadres

Beurtvaartadres is de grootste en oudste leverancier van analoge en digitale vrachtbrieven in Nederland. Het marketingbureau waarmee zij werken, Reason Digital Empowerment, benaderde Flink om Beurtvaartadres te ondersteunen met het bepalen van de online strategie. Samen met Beurtvaartadres zijn we een strategisch traject ingegaan om tot de blauwdruk te komen voor de nieuw te ontwikkelen websites. Die blauwdruk is inmiddels gemaakt en Beurtvaartadres heeft Flink de opdracht gegeven om samen met hen de nieuwe websites en webshop te gaan ontwikkelen!

Conceptontwikkeling en design voor Lebara

Sommige klanten hebben zelf al een sterk ontwikkelteam maar missen een designer die niet alleen ontwerpt wat er gevraagd wordt, maar ook meedenkt over het concept en interactieontwerp van de website. Lebara, een internationale aanbieder van goedkope mobiele service in Nederland, vroeg Flink hen hierin verder te helpen. Naast de prepaid kaarten waar zij momenteel om bekend staan (‘Lekker bellen met Lebara’) zijn zij nu bezig voordelige abonnementen in de markt te zetten. Wij  denken mee over het concept, het interactie-ontwerp en maken het design van de website, consumentenportal en de retailerportal!

Online concept voor Vroom & van den Heuvel

Vroom & van den Heuvel is een recruitmentbureau dat al meer dan 25 jaar executive search doet en interim professionals levert aan het hogere segment. Kort gezegd gaan zij dus op zoek naar dé nieuwe generatie directieleden, senior managers en ervaren specialisten. De nieuwe bedrijfsstrategie van Vroom & van den Heuvel was al ontwikkeld; de organisatie was nog op zoek naar een creatief bureau dat deze strategie door kan vertalen in een nieuw en krachtig online concept. Een uitdaging die wij als Flink graag aan gaan!

Nieuwe websites voor Eer & Volharding

Eer & Volharding is de overkoepelende werkmaatschappij waaronder de uitvaartondernemingen Ad Patres, CUVO en De Laatste Eer vallen. Samen met Haags communicatiebureau GivingBrandsEnergy zijn zij bezig met de positionering van de verschillende uitvaartondernemingen. Onderdeel van deze nieuwe positionering is ook het ontwikkelen van nieuwe websites, waarvoor zij een nieuwe online partner zochten. Voor Eer en Volharding ontwikkelen we hiervoor een nieuwe multisite website, waarbij de techniek kan worden gedeeld, terwijl de websites een sterke eigen identiteit behouden. De website voor Ad Patres is de eerste die binnenkort zal worden gelanceerd! 

Genoeg te doen dus komende zomer! Wil je ook aan de slag met jouw website of strategie? Dan praten we natuurlijk graag verder!