icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

3 op reis Backpack: 20.000 stemmen in 1 week!

#apetrots
#klantinbeeld
#conversie

Vanaf 1 juni te zien bij BNN maar nu al een online hit: Backpack! Achttien Backpackers reizen door Europa en filmen erop los om via social media te laten zien dat zij de beste, leukste en gekste Backpack-vlogger zijn. Flink ontwikkelde de responsive website voor dit vette programma!

Backpack 3 op reis

Voor het nieuwe reisprogramma van BNN gaan de ervaren reizigers Jan en Geraldine op pad met 18 gelukkige vloggers om nieuw presentatietalent voor het programma 3 op reis te ontdekken. De deelnemers zetten video blogs van hun reiservaringen online en uiteindelijk worden er vier winnaars gekozen die een echte droomreis mogen gaan maken. De allerbeste reporter wint uiteindelijk een item in 3 op reis. De grote reis van 40 dagen is begonnen en Flink heeft de site gerealiseerd waarop de eerste vlogs al te bewonderen zijn.

Vanaf 1 juni zal het programma pas op tv verschijnen en tot die tijd gebeurt het allemaal online. Op de website kun je alle informatie over het programma vinden en de deelnemers stellen zich uitgebreid voor. Ze hebben allemaal hun eigen pagina waarop hun voorbereidingen, vlogs en andere social activiteiten te volgen zijn. Ook kun je door middel van een routekaart zien waar de Backpackers nu zijn in Europa.
 
Sinds een week is het ook mogelijk om te stemmen op je favoriete Backpack-vlogger en dat hebben de volgers zich niet twee keer laten vertellen; in 7 dagen is er 20.000 keer gestemd! Ook nieuwsgierig geworden? Bekijk de website en stem direct ook even op jouw favoriete vlogger!